Ripsienpidennys

Ripsienpidennyksillä asiakkaan ripsistä saadaan luonnollisen tuuheat.

Tavallisessa ripsienpidennyksessä  ripsikuidut liimataan aina yksi kuitu kerrallaan omaan ripseen. Tämän takia ripsienpidennykset eivät vahingoita omia ripsiä oikein laitettuna, koska omat ripset pääsevät uusiutumaan luonnollisesti.

Ripsien normaali elinkaari on noin 4-12 viikkoa. Ripsi irtoaa kasvuvaiheen lopussa luonnollisesti ja kuitu lähtee oman ripsen mukana irti. Uusi ripsi kasvaa irronneen tilalle.  Normaalisti jo heti seuraavina päivinä saattaa irrota muutamia kuituja, joko yksinään (mekaanisen rasituksen takia, esim. tyyny hangannut) tai oman ripsen kanssa.

Volyymiripset on uusi, ainutlaatuinen tekniikka, joiden asennukseen käytetään erityisen ohuita ja kevyitä ripsikuituja. Ohuiden ja kevyiden ripsikuitujen ansiosta yhteen omaan ripseen voidaan istuttaa jopa 2-7 ripsikuitua, kun tavalliseen ripsipiendennykseen voidaan istuttaa vain yksi.

Tämän takia volyymiripsillä saadaan hieman tuuheammat ripset kuin mitä tavallisilla ripsienpidennyksillä. Lopputulos on ohuiden ripsikuitujen ansiosta silti luonnollinen!

Volyymiripsiä hoidetaan ja pidetään samalla tavalla kuin tavallisiakin ripsienpidennyksiä. Jos sinulla on jo kokemuksia tavallisista ripsienpidennyksistä, ja haluat ripsistäsi entistä tuuheammat, kokeile volyymiripsiä!

Ripsienpidennysten ohje/hoito

 • Ensimmäisten 48 tunnin aikana: Vältä ripsien kastumista, jotta liima ehtii kuivua läpikotaisin.
 • Vältä suihkua, silmien pesua, saunaa, höyrysaunaa, kylpemistä, uimista, silmämeikin käyttöä, voiteiden käyttöä silmien alueelle, piilolinssinesteitä, hikistä liikuntaa tai silmien ylimääräistä koskettelua.
 • Pidä käynnit saunassa minimissä, koska alituinen kuumuus ja höyry voi aiheuttaa liimasiteen heikkenemisen.
 • Suosittelemme selällään nukkumista ensimmäisenä yönä, etteivät ripsesi sotkeennu kuivumisen aikana.
 • Harjaa ripset ripsiharjalla aamuisin erotellaksesi ripset.
 • Vältä mekaanisia ripsen taivuttajia, sillä ne voivat katkaista ripset.
 • Älä käytä öljypohjaisia silmämeikin poistoaineita, koska öljy liuottaa liiman.
 • Älä käytä vanupalloja tai -lappuja, koska niiden kuidut voivat tarttua ripsien sidoskohtaan.
 • Ole varovainen, älä hiero silmiäsi liiallisesti.
 • Silmäripsien normaali kasvukausi on n. 3kk, joten 2-4 viikon välein tarvitaan täydennystä korvaamaan pudonneet ripset.
 • Ripsienpidennysten pysyvyys on hyvin yksilöllistä, johtuen monesta tekijästä. 100%:sta takuuta ei ole.

Yliherkkyydestä on tärkeää  ilmoittaa tekijälle ennen ripsienpidennystä. Oikein laitetut ja hyvin hoidetut ripsienpidennykset harvoin aiheuttavat ongelmia.

Huomioithan, että mahdolliset allergiset reaktiot eivät ole ammattitaitoisen ripsiteknikon tai tuotteiden syy, joten emme voi niistä ottaa vastuuta. Allergiatilanteissa on ripset poistettava mahdollisimman pian.