Salongissa on perinteiset parturi-kampaamopalvelut: leikkaukset, hiusten kevyt- ja kestovärjäykset, raidoitukset, värinpoisto, permanentit ja tyvikohotukset, erilaiset hiushoidot, mm, hiustenpidennykset sineteillä tai ompelupidennykset, erilaiset kampaukset, ripsien ja kulmien kestovärjäykset.

Energialeikkaus

Energialeikkaus on rentouttava, puhdistava ja energisoiva hiustenleikkaus. Leikkaus aloitetaan intialaisella päähieronnalla. Leikkaustekniikassa vältetään jyrkkiä kulmia. Siinä otetaan huomioon omat kasvusuunnat ja pyörteet. Energialeikkausta voi ajatella eräänlaisena ”hoitoleikkauksena”. Kesto noin 1h.

Leikkaukset

Uusi hiustyyli – uusi sinä. Uuden hiustyylin tulee korostaa parhaita puoliasi ja sopia muutenkin tyyliisi.

Isot hiustyylin muutokset tai hienostuneet pienet tyylin säädöt hämmästyttävät rakkaitasi ja saavat aikaan yllättäviä positiivisia reaktioita. Autan sinua voittamaan kaikkien sydämet.

Kevytvärit

Kevytsävyte on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat testata uutta hiusväriä. Tämän värjäystekniikan kanssa ei tarvitse pelätä suuria yllätyksiä, sillä väri haalistuu joka pesulla.  Verrattuna muihin värjäystekniikoihin, kevytsävyte on hellävaraisin hiuksille. Väripigmentit kiinnittyvät vain hiusten ulkopuolelle luoden uuden sävyn hiuksiin ja antaen kiiltoa. Väripigmentit antavat hiuksille myös lisää tuuheutta. Kevytsävytteen avulla voit syventää olemassa olevaa väriä ja lisätä ilmeikkyyttä, mutta et kuitenkaan vaalentaa tukkaa. Jos sinulla on rusket hiukset, hiuksesi pohjaväri pysyy samana, mutta saat hiuksiisi lisää sävyeroja. Vaaleat hiukset värjäyvät kuitenkin ruskeaksi ruskealla kevytsävytteellä.

Kestovärit

Kestoväri on pysyvä. Siinä hiusten pinta avataan, ja väri tunkeutuu sisään. Kestovärillä voidaan peittää harmaat 100%:sti, muuttaa väriä radikaalisti, tummentaa tai vaalentaa. Koska pesut, lämpömuotoilut ja aurinko kuluttavat ja haalistavat väriä, joka muutoin poistuu vain kasvamalla.

Raidoitukset

Raidoitukset ovat samaa kuin vaalennus. Se on kestovärjäys,  joka on  voimakkaampi kuin  kemiallinen käsittely. Se poistaa hiuksista kaiken pigmentin. Mitä tummempi  lähtökohta ja vaaleampi lopputulos, sitä voimakkaampaa hapetetta on käytettävä.

Värinpoisto

Värinpoisto on vaalentamista. Se poistaa hiusvärin alkuperäisen pigmentin ja hiuksista tulee vaaleanoranssit.

Permanentit

Kiharakäsittelyt, kuten permanentti, antavat rakennetta ja volyymia ja ovat siksi ihanteellisia muun muassa hennoille ja vaikeasti taipuville hiuksille. Kiharasta on helppo muotoilla nopeasti luonnollisia ja monipuolisia kampauksia.

Mikäli lyhyet hiukset tuntuvat raskailta tai litteiltä ja niiden muotoilu ja kohottaminen hankalalta – tukikäsittely on hyvä ratkaisu. Se ei niinkään tee kiharaa vaan antaa volyymia ja tukea, jolloin föönaus helpottuu huomattavasti, koska hiukset ovat kuohkeammat ja jo valmiiksi irti hiuspohjasta.

Hiustenpidennykset

Hiustenpidennykset sopivat erittäin hyvin  suomalaisille hiuksille. Pidennysmenetelmällä voidaan lisätä pituutta, tuuheutta tai vaikkapa raitoja.

Ensin valitsemme asiakkaan kanssa täydellisesti hiuksesi sävyyn sopivat värit, pituudet  ja tilaamme tuutteet.  Kun pidennykset saapuvat salonkiin. Ilmoitan tästä asiakkaille ja sovimme sopivan ajan. Sinetin  avulla kiinnitettään pidennykset omiin hiuksiin niin, ettei eroa luonnolliseen huomaa lainkaan. Neuvon myös tarkasti pidennysten hoitoon ja huoltoon liittyvissä  asioissa.

Ompelupidennykset  ommellaan asiakkaan omista hiuksista tehtyyn lettiin.

Kampaukset

Millainen on sinun täydellinen hääpäiväsi? Haluatko perinteiset romanttiset häät vai haluaako sydämesi valittu mieluummin modernit trendihäät? Voit myös rikkoa perinteitä ja järjestää ihan omanlaisesi hääjuhlan. Muista aina, että tämä on sinun ja sydämesi valitun päivä!

Voimme suunnitella yhdessä,  mikäli sinulla on omia ajatuksia.

Minä teen päivästäsi ikimuistoisen!

Ideoita kampauksiin

 • Käytä hiuskoristeita kuten pantoja, korukampoja, mielenkiintoisia huiveja, pinnejä tai hiussolkia. Erilaiset juhlat ovat  loistava tilaisuus käyttää kaikenlaisia hauskoja hiuskoristeita uuden kampauksesi kanssa.
 • Tee jakaus eri puolelle, kuin missä sitä yleensä pidät tai vaihda keskipäänjakaukseen.
 • Käytä hiustenkuivaajaa luodaksesi rennot laineet tai suorista hiuksesi.
 • Jos et yleensä pidä otsatukkaa, kampaa etuhiukset otsan yli puolelta toiselle. Kiinnitä hiukset sivulle hiusrajaa pitkin korvan tasalle.
 • Kirkasta hiusväri käyttämällä värien kirkastajaa tai värisovelluksia.

 Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hoitomuoto, joka perustuu Ayurvedaan. Alkuperäisessä päähieronnassa käsiteltiin vain päätä ja hiuksia, mutta intialainen fysioterapeutti, refleksologi Narendra Mehta kehitti länsimaihin hieronnan, jossa käsitellään myös stressialttiit hartiat, niska, olkavarret ja kasvot. ”Stressipesu” vaikuttaakin sekä fyysisellä, psyykkisellä että emotionaalisella tasolla. Intialainen päähieronta on samalla rentouttava ja virkistävä hoito, joka vapauttaa verenkiertoa hoidettavilla alueilla. Lisääntynyt verenkierto hiuspohjassa parantaa hiustupen ravinnonsaantia ja vaikuttaa siten hiusten hyvinvointiin.

 Muita hyödyllisiä vaikutuksia:

 • helpottaa lihasjännityksiä
 • poistaa kuona-aineita
 • vähentää stressiä
 • vapauttaa energiaa
 • parantaa keskittymiskykyä
 • auttaa päänsärkyyn/migreeniin
 • parantaa unen laatua

Hieronta tehdään makuuasennossa öljyillä ja siinä käytetään manteliöljyä.

Intialaista päähierontaa ei suositella tehtäväksi:

 • flunssan aikana
 • syöpä (akuutti)
 • aivoverenkierron häiriö
 • epilepsia

Hieronta kestää vähintään10 min  ja  enintään45 min (oman vallinnan mukaan).  Hiusten pesun ja kevyen kuivauksen kanssa aikaa varataan lisää 30 min. Hoidon jälkeen on hyvä juoda tavallista runsaammin vettä. Hieronnan jälkeen olo on rentoutunut ja ajatukset kirkkaat. Yhden hoitokerran vaikutukset voivat kestää jopa 2 vrk.